Billig barnförsäkring

Om du är ute efter en så billig barnförsäkring som möjligt utan att kompromissa med innehållet så ska du läsa vidare, för här kommer vi på barnförsäkringen.com ge dig några bra tips hur du kan få en billigare barnförsäkring.

Så får du en billig barnförsäkring

  • Köp din barnförsäkring på nätet. Det finns många försäkringbolag som ger sina kunder en billigare barnförsäkring under det första året om de köper den på nätet. Normalt blir barnförsäkringen 5 – 10 % billigare då.
  • Samla dina försäkringar. Nästan alla försäkringsbolag ger en rabatt på sina försäkringar om man tecknar flera försäkringar hos dem. Om du till exempel tecknar en hemförsäkring samtidigt som du skaffar en barnförsäkring kan du få 10 % i rabatt på barnförsäkringen och kanske även på båda försäkringarna.
  • Teckna barnförsäkringen innan barnet har fyllt 1 år. Hos vissa försäkringsbolag kan du få hela 50 % i rabatt på första årspremien om du tecknar barnförsäkringen innan barnet har fyllt 1 år. Det är en riktigt fin rabatt det.
  • Vänd dig till en försäkringsförmedlare på nätet. Om du vänder dig till en försäkringsförmedlare på nätet letar förmedlaren upp de förmånligaste barnförsäkringarna åt dig och skickar sedan hem ett antal förslag på billiga barnförsäkringar till dig via e-post. Då slipper du surfa runt och jämföra barnförsäkringar på egen hand och det kostar ingenting att anlita en försäkringsförmedlare på nätet. Klicka gärna på ”Jämför barnförsäkring nu” på barnförsäkringen.com:s förstasida så hamnar du hos en av nätets bästa försäkringsförmedlare.